Highlights

Als begeleider werk ik intuïtief met mijn levenservaring, zakelijke achtergrond, brede opleiding en mijn jarenlange ervaring met paarden en mensen. Ik begeleid mensen en teams op hun innerlijke weg naar leiderschap en verbinding.

Highlights van Mijn Leven

Vanaf jongs af aan geloofde ik in “kan ik zelf wel”, maar vaak werd ik ontmoedigd door anderen. Mijn eerste droom was om kapster te worden, maar na twee keer zittenblijven op school werd mij verteld dat dit onmogelijk was. Een particuliere opleiding konden mijn ouders niet betalen, en mijn droom viel in duigen. Ik koos voor een deeltijdopleiding administratie, omdat ik meer leerde in de praktijk. Ik haalde goede cijfers en vond mijn stages leuk. Bij een van mijn stages kreeg ik een baan aangeboden en promoveerde al snel tot directiesecretaresse. Helaas liep deze ervaring uit op een nare situatie, waardoor ik mijn ontslag nam en vermijdend gedrag ontwikkelde.

Mijn toenmalige man had een eigen bedrijf, en ik deed daar de administratie. We kregen twee fantastische kinderen. Toen zij ouder werden, wilde ik meer gaan werken. Ik koos een baan die paste bij het bedrijf van mijn man, maar lichamelijk was het zwaar en mijn zelfvertrouwen was laag.

Ondanks alles bleef het leven doorgaan. Mijn rugklachten verergerden, maar ik besloot toch mijn oude droom op te pakken en begon op 42-jarige leeftijd aan een kappersopleiding. Ik behaalde mijn diploma, maar door een scheiding kon ik hier niet van leven. Op 44-jarige leeftijd stortte mijn leven in, en ik moest alles zelf weer op de rit krijgen. Deze zware tijd dwong me om aan mezelf te werken en mezelf opnieuw uit te vinden.

Op 46-jarige leeftijd volgde ik mijn passie en begon aan een opleiding voor paardencoach. Dit bracht niet alleen zelfontwikkeling, maar ook een nieuw netwerk en een hernieuwd gevoel van welzijn. Ik ontmoette een nieuwe liefde en vond mezelf weer terug.

Op 48-jarige leeftijd startte ik mijn eigen onderneming als paardencoach. Het was spannend, maar ik was zo trots. Mijn boodschap aan jou is dat, zelfs als het leven zwaar is en je het niet meer weet, je altijd jezelf hebt om weer overeind te komen. Er zijn mensen die je kunnen helpen, maar je moet zelf de eerste stap nemen om het toe te laten.


Met dit verhaal wil ik laten zien dat ik begrijp wat het is om moeilijke tijden door te maken en je opnieuw te moeten uitvinden. Paarden hebben mij geholpen mijn kracht en passie terug te vinden, en ik wil jou ook helpen om je eigen kracht te ontdekken. Wil je weten wat paardencoaching voor jou kan betekenen? Neem de stap en boek een sessie. Samen met de paarden gaan we jouw weg naar zelfontdekking en heling vinden.

Gerelateerde berichten

Achtbaan van emoties

Achtbaan van emoties

Stel je voor dat je in een achtbaan zit. Je klimt langzaam omhoog, voelt de spanning opbouwen, en dan, plotseling,...

Lees meer

0 reacties

Pin It on Pinterest

Shares
Share This