Ik ben Harriët Muskee

Paarden zijn een rode draad in mijn leven. Ik heb zoveel geleerd van deze dieren dat ik je graag meeneem met de wijsheid van deze dieren. 

Wat is mijn drijfveer,
mijn passie

Al vanaf dat ik heel klein meisje was werd ik al verliefd op deze dieren. Ik zorgde dat ik op allerlei manieren bij ze in de buurt kon zijn. Bij de paarden kon ik mijzelf zijn en die brachten mij terug naar wie ik werkelijk was. Uren was ik bij ze in de buurt, hele verhalen vertellen en veel knuffelen. Mijn grootste wens was een eigen paard. Deze wens kon ik in 2007 eindelijk laten uitkomen. Een droom die uit kwam mijn eerste eigen paard TWISTER.

Hij was mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Hij heeft mij echt naar een andere manier van leven gebracht. Daar ben ik hem nog elke dag dankbaar voor.

 Ik zag wat paarden met mij deden en daardoor leek het mij zo mooi om dit samen te brengen. Mensen helpen met hun problemen met behulp van een paard. 

Ik heb in 2018 mijn diploma gehaald voor paardencoaching en ben in 2019 gestart met mijn eigen bedrijf. Ik help graag mensen en vind paarden de perfecte collega om mee te werken. Paarden hebben zoveel wijsheid. Ze spiegelen ons constant.

Wat is mijn werkwijze

Als begeleider werk ik intuïtief met mijn levenservaring, zakelijke achtergrond, brede opleiding en mijn jarenlange ervaring met paarden en mensen.

Ik hou ervan om met mensen de diepte in te gaan, maar ik vind het ook leuk om een gezellige team dag te organiseren. Ik begeleid mensen en teams op hun innerlijke weg naar leiderschap en verbinding. Mijn kracht is mijn intuïtie en vermogen om te voelen wat achter schermen en maskers afspeelt. Vaak klopt het wat ik zie.

Ik heb een liefde voor wie de mens is. Ik mag graag doorvragen om erachter te komen wat er nu werkelijk speelt, zodat dingen weer gaan stromen.

In een coaching-sessie volgen we de beweging van het paard. Het gaat uiteindelijk om jouw beleving daarbij, waar nodig vertaald door mij als begeleider. De antwoorden zitten namelijk al in jou. Wil je graag een volgende stap zetten in je ontwikkeling voor jezelf of voor je team. Kom dan eens langs voor een sessie en kijk wat er gebeurt.

Jij mag nu op nummer 1 gaan staan!

Nieuwsgierig?
Of heb je interesse in mijn aanbod?

Neem gerust contact op.
info@hmcoaching.nl  |  06 25 00 77 86

Pin It on Pinterest