Individuele ontwikkeling

Komt er weerstand dan is er ruimte voor verandering

Individuele coaching

Heb je het gevoel dat het niet stroomt, maar dat je geen idee hebt waar je zou moeten beginnen. Doe je dingen op de automatische piloot waardoor je geleefd wordt. Voel jij je onzeker en angstig. Heb je geen goed gevoel bij de dingen die je nu doet. Ontbreekt het jou aan zelfvertrouwen.

Waar kan je beginnen

Je loopt tegen een probleem aan en wilt daar wat aan doen. Je hebt hulp van buitenaf nodig. Iemand die net even anders naar de dingen kijkt. Je komt bij mij en wij stellen je vraag aan de paarden. Hier krijg je een antwoord op van mij en de paarden. Ik draai er niet omheen en zal je ook zeker uitdagen. Met dit antwoord kun je jezelf of situaties veranderen. Zo simpel is het.

Wat is het resultaat

Je voelt je blijer, gelukkiger. Hebt weer zin om dingen te ondernemen. Je gaat beter aanvoelen wat jijzelf belangrijk vindt. Je krijgt een betere balans tussen geven en nemen. Je voelt je zelfverzekerder.  Wat een heerlijk gevoel als je je ballast kwijtraakt.

Dit is hoe ik je kan helpen

Als je bij mij komt voor coaching met paarden dan krijg je van mij opdrachten. De paarden reageren dan op jou en hier worden situaties letterlijk zichtbaar. Mijn veilige bedding biedt jou de kans om je kwetsbaar op te stellen. Vaak komen er oude patronen uit het verleden naar boven, waar je nu last van hebt. Als dit zichtbaar wordt dan kan er gekeken worden naar oplossingen. Ik kan je helpen samen met mijn paarden. We maken er een mooi moment van, waarin ruimte is voor humor, kwetsbaarheid, serieuze zaken.

Wat kun je doen

Wil je graag werken aan je innerlijke leiderschap dan zijn 3 a 5 sessies van 2 uur aan te raden. Dit kan overdag maar ook ‘s avonds.

Wil je een leuk uitje met een boodschap van de paarden dan kun je 1 sessie boeken.

Er zijn verschillende opties, informeer naar de mogelijkheden.

Wij helpen je graag.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Of plan meteen online een afspraak in voor een kennismakingsgesprek.

Pin It on Pinterest