Team­ontwikkeling

Een goed functionerend team kan meer tot stand brengen dan een individu ooit in zijn eentje kan. Mis je verbinding en vertrouwen in je onderneming.

 

Hoe zorg jij ervoor dat jullie goed blijven samenwerken

Dit is een van de moeilijkste dingen in een bedrijf. Hoe krijg je een goed werkend team? Vertrouwen is het allerbelangrijkste! Paarden in de kudde moeten blindelings op elkaar kunnen vertrouwen en iedereen heeft hierin zijn eigen taak. Zo werkt het ook bij een bedrijf.

 

Herken jij onderstaande?

  • Loopt het niet lekker in je team
  • Zijn er spanningen
  • Staan de neuzen niet dezelfde kant op
  • Wil je je teamleden/collega’s beter leren kennen
  • Een onbalans in geven en nemen
  • Onrust in je bedrijf

Dan sluit mijn aanbod heel mooi aan.
Lees verder.

Wat kun je verwachten

Als je bij mij komt voor coaching met paarden dan geef ik jullie opdrachten die je met elkaar mag doen. Er komt beweging in je team, waardoor er meer wederzijds begrip voor elkaar komt en er een betere samenwerking kan ontstaan. Andere kwaliteiten van mensen komen naar boven. Er kan van alles gebeuren. Alles en iedereen is met elkaar verbonden in een bedrijf of team. Iedereen is ook verantwoordelijk voor zijn eigen plek. Mijn veilige werkplek biedt jullie de kans om je kwetsbaar op te stellen tegenover elkaar.

Mijn paarden kunnen hier goed in helpen, ze laten vaak de dingen zien die spelen in het team op dat moment. Vaak komen er oude patronen uit het verleden naar boven, waar de medewerkers die er nu werken last van hebben. Als dit zichtbaar wordt dan kan er gekeken worden naar oplossingen. Ik kan je daarbij helpen samen met mijn paarden. De sessies zullen zeker ten goede komen voor een betere samenwerking, begrip, onderling vertrouwen. Woorden durven uitspreken naar elkaar.

We maken er een superleuke dag van, waarin ruimte is voor humor, kwetsbaarheid, serieuze zaken.

Maar bovendien een gezellige en leuke dag/middag/avond.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.

Of plan meteen online een afspraak in voor een kennismakingsgesprek.

Wat kun je doen

Wil je graag werken aan een beter functionerend team dan zijn 3 of 5 sessies van 2 uur aan te raden. Dit kan overdag maar ook ‘s avonds.

Wil je een leuk uitje met een boodschap van de paarden dan kun je 1 sessie boeken.

Er zijn verschillende opties, informeer naar de mogelijkheden.

Wij helpen jullie graag.

Pin It on Pinterest